HEM      SCIENCE      VETENSKAP      UFO

D E N    I N T E R N A T I O N E L L A    N Y H E T S S I D A N


 SENASTE NYTT →    av CEO of EE • 2022-07-22
Funderingar inför riksdagsvalet

Sverige som tidigare var känt som världens mest välfungerande samhälle med extremt låg korruption, är numera ett av de girigaste och korrumperade länderna på Jorden. När de rika flyttade från Sverige p g a världens högsta skatter så söker sig dessa numera hit, p g a låga skatter. Har moder Svea blivit superkapitalisternas paradis eller är vi en testbana för globalister?
COMMENT
TOP
Sverige har under lång tid varit ett kungarike. För väldigt länge sedan fanns det många kungar i det här landet. Alla styrde över sin lilla plätt och folket gjorde vad de kunde för att tjäna och behaga. De som inte tyckte det var så viktigt blev sällan särskilt gamla, ty de betraktades som förrädare. Svensken är ett resultat av avel och prägling, en avkomma som är misstänksam mot sina jämlikar men bugar för överheten. Den utvecklingen sågs nog med förtjusning ur kungens synvinkel. I o m kristendomens intåg så ökade kontrollen än mera. Bröt man mot det tio budorden så riskerade man att brinna i helvetet i evigheters evighet - o b s gäller dock inte kungar och drottningar, ty konungen sågs som den som stod Gud närmast. Så var det då men så är det inte längre eftersom Sverige numera är en konstitutionell monarki, där kungen bara är statschef (oops!).

Nils Dacke och dalaupproren är två svenska exempel när kungen med brutal kraft slår tillbaks en luterskt anstucken folkrörelse. Från kungahuset tillät man inga undantag utifrån den stränga katolska kyrkans överhuvud. Varje gång någon eller några önskade en friare tolkning av Bibeln så resulterade det i samma sak - död och förföljelser. Internationellt sett kallades det för ”Inkvisitionen” (bekämpning av irrläror).

Under andra världskriget stod Sverige närmast Tyskland samt Finland och Italien. Japan gillade tyskarnas idéer och utgjorde även de en del av axelmakterna. Nu var ju Sverige neutralt, så rent officiellt - icke en av axelmakterna eller tremaktspakten. Tänk på att tyskarna hade lagt under sig hela Europa förutom England och de neutrala länderna. Japans välde var mycket stort på den tiden.

Sverige var dubbeltydigt, vi hjälpte Finland och Tyskland men ställde även upp om England eller Norge bad om något. Den norska kungen flydde ju till Sverige och engelska motståndsmän fick hjälp av Sverige. Rent militärt riktades blickarna hela tiden mot Sovjetunionen. När ryssarna lyckades förinta de tyska styrkorna vid Stalingrad så gick de svenska nazisterna och gömde sig, men deras makt var fortfarande stor. Allting i och runt det svenska styret samt den svenska militären är hårt präglade av det som hände i Tyskland på 30- och 40-talet.

Sverige må ha haft ett socialdemokratiskt styrelseskick, men man måste även räkna in både en högerextrem underrättelsetjänst och en stark adel. De har verkat i det fördolda hela tiden. Det är dessa högerextrema underavdelningar som har satt sin prägel på Sveriges övergripande försvarsmakt. Det så kallade invasionsförsvaret som numera är nedlagt, fanns endast p g a Sovjetunionen. DC3:an som blev nedskjuten plus en massa annat spaningsarbete, gjordes för NATO:s räkning, etcetera. En av de tydligaste indikationerna på att det pågår en massa högerfiffel under bordet är väl IB-affären...

Olof Palme som sa sig vara socialdemokrat kan starkt ifrågasättas idag. I princip alla höga politiker har varit Bilderbergare förutom Ingvar Carlsson. Antagligen var IC tid som statsminister ett slags plåster på såret efter Palmes bortgång. Nästan allt tyder på att det välordnade och jämställda landet Sverige, där alla invånare kunde ha ett drägligt och fungerande liv, långsamt förändrades till en kapitaliststat, efter det så kallade Palmemordet och i enighet med det Ole Dammegård sagt. Att man i smyg mer och mer forcerade in kapitalistiska och fascistiska metoder, för att omvandla ett välordnat land till ett land med stora ekonomiska klyftor, som dessutom brottas med en svårbemästrad invandringsbrottslighet. Jag tycker ändå svensken har tacklat dessa oinbjudna gäster med tålmodighet. Det har inte lett till stora demonstrationer eller annan samhällsomstörtande verksamhet, utan man har antigen funnit sig i situationen eller försökt lösa problemet. Varför ska man göra saken värre än det redan är - så resonerar en äkta svensk…

Fascisterna döljer sig bakom ett högt invandringsindex. – Se, vi är inte fascister eftersom vi tar in en massa migranter, både vita och färgade människor. – Min åsikt är att USA oroades av Sveriges farliga socialdemokrati. Många länder runt om i världen ansåg att Sverige i det närmaste var ett perfekt land, dock med många självmord och USA har nog alltid ansett att Sverige haft det för lätt. – Ni har aldrig dragits med segregation, därför finns det inga problem i Sverige, men nu ska vi ändra på den saken…

Hur som helst - man kan nog påstå utan risk för att hamna i konspirationsteorifacket att Sverige styrs av en fascistisk maktapparat som strävar efter total kontroll. Jag kallar den för FMA tills vidare. Detta går att konstatera om man tar sig en funderare.


Det som IB-affären visade var att FMA räknar kommunister. Det värsta FMA vet är kommunister! Det är viktigt att inte glömma bort detta eftersom det genomsyrar hela det svenska samhället. Att FMA anser att socialdemokratin är kusin med kommunismen känner de flesta till, men även närbesläktade begrepp såsom rättvisa och jämlikhet ses säkert som potentiella hot. Likhet inför lagen är en annan käpphäst för FMA. Kungen kan inte lagföras men det gäller även tjänstemän osv. Sedan har vi olika företeelser där ute. Min favorit är hippierörelsen som hade sin storhetstid på 60- och 70-talet. Jag misstänker starkt att den ganska tidigt klassades som superkommunistisk, av framför allt USA (fascismens ursprung i modern tid). Vad var det HR förespråkade då? Egentligen inget konstigt, att vara sig själv, umgås med likasinnade, meditera och lyssna på musik förstås. Visst, det förekom mycket droger men det gjorde det på många andra platser också, på den tiden.
Man kan nog säga att knark, musik och flum var synonymt med hippies utan att överdriva. HR förordade ett flummigt leverne liknade det som New Age höll/håller på med och att man umgicks i stora grupper och gjorde fina saker tillsammans. Honnörsorden var: Fri kärlek, pacifism, fred, miljö, ekologi, kollektivism, astrologi etc. Det är svårt att förknippa hippies med individualism, konkurrens, tävlingsanda osv. Det som FMA vill att man ska ägna sig åt. Man kan säga att hippie- och New Age-rörelsen är fascismens motpoler.

Det FMA hyllar är: Att vi ska leva åtskilda och hela tiden se våra medmänniskor som konkurrenter, skaffa höga betyg, sporta och anpassa oss till överheten, inte sitta i en ring runt en lägereld, spela musik och hålla om varandra. Det var detta som de ungdomliga 40-talisterna sysslade med. Den typen av sysslor orsakar outplånliga minnen och skapar en känsla av samhörighet, långt utöver vad de flesta andra aktiviteter kan erbjuda. På frågan varför 40-talisterna är så bra på att hålla ihop så är svaret - de åtnjöt hippiekulturen. Olika egenheter som vuxna dras med går oftast att härledas till (enskilda) händelser eller skeenden i barndomen eller i ungdomen.

Den senaste tiden verkar FMA ha utvecklats till en totalt vansinnig FMA. Många påstår att det är socialdemokraternas fel, men då tror jag inte man tänker längre än dit näsan räcker. Denna TVFMA kan man säga är global och oberoende av ett lands för tillfället rådande styrelseskick. Förut höll sig FMA i det fördolda men nu visar dom upp sig helt oprydda, typ – Här är vi! Det är bara att gilla läget. Förresten, vi har några djävligheter som vi tänkte dela med oss av… Det började med en klimatalarmism som är helt uppåt väggarna, sedan kom Coronan. I denna skrivarstund är man på full gång igen och ska börja stänga ned och vaccinera med ytterligare en spruta, i vilken ordning vet jag inte. Det mest flagranta exemplet tycker jag är Swebbtvs reportage om äldreboendet i Spånga, där man helt sonika kastade ut åldringarna på gatan. När sedan de oberoende journalisterna frågade - varför - så fick de goddag yxskaft som svar. SD eller ännu hellre KD skulle lätt kunna använda detta material som en murbräcka i det kommande riksdagsvalet, men det är total tystnad som råder. Det understryker vad SD och KD egentligen är. Sverigedemokraterna och kristdemokraternas uppgift i regeringen är att ta patent på det Svenne tycker och tänker innan Svenne själv hinner säga det, så att Svenne sedan kan brunsmetas. Detta är en mycket viktig uppgift som både SD och KD har tagit på sig! Swebbtvs insats kan inte nog understrykas. De gör och har gjort ett formidabelt arbete!


FMA eller TVFMA gillar inte socialdemokrater (och vänsterpartister och miljöpartister) men eftersom folket gör det så tvingas man samarbeta med dem. Jag brukar rösta på socialdemokraterna då jag vet att det ställer till problem för TVFMA. TVFMA är kopplat till den rika eliten i USA eller till det som kallas för ”globalisterna”, om ni undrade? Själv tycker jag det är vedervärdiga personer som representerar socialdemokraterna och miljöpartiet är en mycket slugt ihopsatt politiskt konstellation, men vänsterpartisterna äro äkta eftersom de ändå inte kan åstadkomma någonting. I o m att centerpartiet är en del av styret så kan man införa högervridna åtgärder i det svenska samhället. Det handlar som vanligt om att minska arbetarklassens rörelsefrihet och det har man lyckats bra med. Det är tuffare regler för de som har ett jobb och är man arbetslös är risken större nu än tidigare att bli avstäng eller t o m utslängd från a-kassan. Som arbetslös måste man söka mycket jobb - hela tiden - vilket förstås är positivt. Därtill måste man söka de jobb man är kvalificerad för, annars kan man bli avstängd. Avstängningsreglerna följer den ”svarta trappan” (FMA-varning), som inte går att undvika. Endast ett nytt arbetsvillkor nollställer trappan. Det gäller att sköta sig, annars hamnar man i trappan igen. Allt detta nya gör att en arbetare knappt längre har någonting att säga till om och arbetsgivarna kan sålunda behandla sina anställda nästan hur som helst. Gillar man inte läget, då kan du gå, men med ett väntande FMA-straff som direkt påföljd.

Att införa höjda drivmedelspriser passar TVFMA som handen i handsken. Det är tradition att sossar gör så (det är bara moderater som hyllar bilism och låga bränslepriser) och då miljöpartiet bestämmer så är det rent av genialt! Allt som blir jobbigt för en medborgare gör TVFMA glada, om nu någon undrade?

Själv tror jag inte sossarna vinner i höst. Hur kan någon rösta på fortsatt inflation med skenande bränslepriser? T o m de mest inbitna gråsossarna ryggar tillbaks… Höjda bränslepriser gör så att allt blir dyrare och detta stödjer miljöpartiet! Genuina socialdemokrater och miljöpartister håller inte på så här. Käftsmäll efter käftsmäll på dem som har det knapert. För dem som har pengar spelar det ingen roll.

Det är ganska tydligt att TVFMA har klivit upp ur sitt hål och tagit över charaden, det är min uppfattning. Sossarna ska bort och det är tydligen inget som de hymlar med heller. Det ska faktiskt bli intressant att se M, SD och KD i aktion efter makövertagandet. Ska dom skicka tillbaks de som mördar och våldtar, det har dom ju sagt? De kriminella invandrargängen - är det slut med dem också? Och bränslepriserna ska återgå till det normala eller ska inflationen fortsätta ändå? Försvinner alla invandrare som sysslar med kriminallitet så blir det ju lugnt och fridfullt och det gillar ju inte TVFMA? En sak ska man nog vara på det klara med: Det kommer inte bli lätt att vara en vanlig arbetslös svensk under M, SD och KD:s styre! Undra om man i fortsättningen får äga en egen bostad, eller så kanske man måste fösas ihop i ett gemensamt boende, typ Fas 4? – Arbetslösa har en tendens att ägna sig åt konspirationsteorier… – Skulle TVFMA kunna dra till med…


Vad är det då som ligger bakom TVFMA härjningar både i Sverige och i övriga västvärlden? För mig är det ganska tydligt. Den superrika makteliten (i USA) känner sig stressade av alla upplysta människor som inte sällan använder Internet för att sprida sitt evangelium (samma nät som TVFMA eller globalisterna nyttjar för kontroll). Om sanningen kommer fram så får det enorma konsekvenser och då är elitens dagar räknade. Det anser eliten vara ett alvarligt hot eftersom det är början på slutet för superkapitalismen. De blir bara mer och mer desperata ju mer antipropaganda som pumpas ut.

Metoderna man använder är de som Ole Dammegård sedan länge varnat för. Man försöker skrämma skiten ur oss. Det handlar alltid om terrorliknande incidenter, oroande rapporter, apokalyptiska prognoser, inskränkningar, mindre pengar, hårdare tag osv. Räcker inte det tar man till tortyr. Både psykisk tortyr och fysisk tortyr. Exempelvis sprutorna som snart alla måste ta och som har en massa läskiga biverkningar. Det som jag nämnde tidigare - dessa Fas 4-metoder som snart är här, såsom ett exempel. Räcker inte det så går man över till nästa fas som innebär att man börjar ta kål på folk här och där, rent fysiskt. Allt det här kommer alltså att eskalera med tiden. Folk blir mer och mer upplysta, så därför måste spöet piska hårdare och hårdare. Det är möjligt att om all alternativmedia upphör samt om de som uttalar sig håller käften (jag) så kanske det lugnar ner sig…

Lögnerna måste hela tiden segra! Varför tar man inte bort folket - då slipper man ljuga? Eliten är beroende av att det finns samhällen runt omkring på Jorden, annars kan dom inte bosätta sig på olika platser, ingen vill laga god mat och all roliga prylar försvinner osv. Eliten gillar människor som är intelligenta och som kan styra upp och formge samhällen (helst på ett kapitalistiskt sätt), men de här supersmarta som har förmågan att genomskåda överhetens lögner (som exempelvis Lars Bern). Nej, det tycker man är förfärligt jobbigt…
EE 

Funderingar inför riksdagsvalet av CEO of EE
Länkbild: National Fascist Party Logo
 
    Id:
(1 eller 2 siffror)
EECOM10
  EECOM10 Comment Function 1.0
  Developed by B.Lindqvist
  © 2021 Essential Electronics
     
 
 

    av CEO of EE • 2021-12-13
Påverkanskampanjer

Vi har nu alla under en tid fått lära oss att anpassa oss till ett helt nytt samhällsfenomen som ingen någonsin tidigare i modern tid känt till. Visst har värre saker hänt såsom svält, fattigdom, krig och katastrofer. Några pandemier/sjukdomar känner vi till såsom AIDS, cancer, spanska sjukan, polio, smittkoppor, böldpest etc. Dessa har varit mycket påtagliga. Det som däremot händer nu är inte påtagligt utan medialt och subtilt. Ingen kan sätta fingret på Covid-19 pandemin och säga att det finns en helhetsbild som är sann. De enda som kan göra så är personer som vi har fått lära oss ska tala sanning. Det jag kommer att göra nu är att försöka visa att denna ”sanning” kanske inte är en sanning utan ett psykologiskt program som ska få oss att tro att något är sant.
COMMENT
TOP
Jag ska först presentera en (rimlig) hypotes som handlar om våra bussar. Är en buss bara ett transportmedel eller kan man använda en buss för att biologiskt påverka människor?

Nästan alla bussar dras med ett ständigt tekniskt problem - de är oftast kalla under vinterhalvåret. Det spelar ingen roll hur modern och tekniskt avancerad bussen är - värmeaggregatet strular med jämna mellanrum ändå. Inte bara chauffören utan även passagerarna som sitter i bussen fryser häcken av sig. Jag har själv erfarit denna banalitet och problemet började en kort bit in på 2000-talet. Felet eller bristen är av en sådan art att det ej går att åtgärda. Klimatanläggningen i bussar har länge varit självreglerande och styrs av en integrerad enhet. Chauffören har emellertid inte tillträde att kunna omändra programvaran i denna enhet.

Förr i tiden på 60-70-80 & 90-talet fanns det gott om resurser att värma upp en buss. På vissa modeller kunde även passagerarna göra egna inställningar, så att den rätta värmen kunde infinna sig. Skapandet av kyla i moderna bussar har däremot aldrig varit ett problem. Dessa kan hålla temperaturen rätt även under heta sommardagar. I det avseendet är det precis tvärtom. Äldre bussar hade ingen AC, så under sommarhalvåret var det oftast en plåga att sitta i en buss en längre sträcka. Det fanns dock en eller två takluckor som man kunde öppna.

Vilka är de som tar bussen? Nästan uteslutande är det den arbetande befolkningen och studenter. Det är inte ofta man ser en VD åkandes buss till jobbet. O B S Detta gäller bara regionala bussar. Inte stadsbussar, långfärdsbussar, tåg, regionala tåg, pendeltåg och tunnelbana.

Föreställ att man har modifierat bussen så att ventilationssystemet även kan fungerar som ett experiment eller ett fullskaleförsök. Genom att kyla ned bussen försämras immunförsvaret och eventuella smittoämnen kan lättare sprida sig till andra friska medpassagerare. Kanske man i extrema fall har möjligheten att tillsätta en kemikalie, ett biologiskt ämne eller en katalysator? Då riskerar alla som befinner sig där att bli påverkade eller sjuka? Är det här bara typiskt konspirationstänk eller skulle man kunna genomföra detta?


INTRODUKTION

Jag såg en intressant video på YT om försvarsmaktens hemliga psykologiska program. Kanalen kallar sig för ”Zakleo Se Bumbar” och drivs av en Danijel. Budskapet är att vi i detta nu befinner oss i en stor psykologisk operation (psyops) och som redan pågått en tid, d v s Coronan.

Jag har själv en kritisk hållning till vacciner, inte bara för att Swebbtv och Newsvoice också har det, utan för att jag sedan tidigare läst på om det som skedde i USA på 60-talet omkring JFK och den cancerforskning som samtidigt bedrevs. Man spetsade poliovaccin med cancerviruset SV40, hur osannolikt det än kan låta, men enligt Judyth Vary Bakers vittnesmål var det exakt på det viset. Hon var ju en av huvudpersonerna i denna häpnadsväckande historia. Syftet var att korta ned människors livslängd.

Jag tycker vissa vacciner är bra mot diverse svåra sjukdomar men helt onödig i många andra fall. Fast när man driver på så hårt som man gör nu p g a ett influensavirus, så har jag fullständigt tappat förtroendet för myndigheterna och jag försöker hålla mig så långt borta som det någonsin bara går från alla vacciner. Tyvärr närmar vi oss mer och mer tvingande åtgärder, vilket innebär att man anser att Covid-19 är så farlig att det enda sättet att få stopp på pandemin är att införa tvångsvaccinering.


VAR ÄR LOGIKEN?

Många av oss förstår inte logiken i det som sägs. Vi har sedan flera år haft en världsomspännande pandemi men dödstalen är fortfarande normala? Därtill är antalet IVA-platser ännu inte fullbelagda. Trots att folk väljer att dubbelvaccinera sig så blir de ändå sjuka i Covid-19, eller som det heter ”sjuka MED Covid-19”, inte AV Covid -19, som det borde heta. Detta är inte logiskt. De vet inte ens vilken sjukdom folk har men testerna visar positivt för Covid-19. I vissa fall visar testerna både positivt och negativt, det påstod ju Elon Musk som hade testat sig fyra gånger under samma dag, där två var negativa och två var positiva. Detta låter både konstigt och ovetenskapligt i mina öron. När någon besöker vården så utgår vårdpersonalen ifrån att det först handlar om Covid-19 istället för att ställa en rimlig diagnos. Läkarna har blivit så perplexa av all denna covidhysteri att de inte längre kan hjälpa sina patienter och behandla de verkliga problemen.


EVENT 201

Event 201 ©You Found Truth

Detta var en övning som genomfördes den 18 oktober 2019 i New York. Det är inget påhitt utan övningen ägde rum. Arrangörerna/deltagarna var:
  • Johns Hopkins (Bloomberg School of Public Health) Center for Health Security
  • World Economic Forum
  • Bill & Melinda Gates foundation

Detta skedde heller inte i skymundan såsom exempelvis bilderbergermöten, utan var helt öppet. Man har sagt att det inte finns något samband mellan Event 201 och pandemiutbrottet strax därefter, eftersom man varje år gör minst en sådan här övning…

Problemet vara att övningen handlade om en global pandemi vars orsak var ett virus av typen Corona. Senare i december började de första smittade dyka upp. Mycket talar för att just coronaviruset släptes ut med flit från ett kinesiskt labb - låter detta som en slumpmässig händelse? Förutsätt att samma makthavare höll både mötet och startade pandemin - då uppenbarar sig den största underligheten: Varför höll man inte mötet hemligt? Varför har man erkänt att pandemin är planlagd, eller en konspiration?


SVART PSYOPS

Om vi återgår till videon av Zakleo Se Bumbar och anammar budskapet så slås man av uppriktigheten av det som presenteras. Här avslöjar man vitt och brett vad det är som gäller - påverkanskampanjer är en integrerad del av samhället och pågår kontinuerligt. Den svarta psyopsen är hemligt men även laglig. Då ställer man sig frågan - är coronapandemin egentligen en global svart psyops? Detta finner man inga svar på men enligt försvarsmakten kan det mycket väl vara så. Det är ju hemligt så man kan inte säga att det är en felaktig slutsats heller. Varför erkänner försvarsmakten deras onda planer för oss? Militärer brukar vara mycket nogsamma med att information inte läcker ut, men så är det tydligen inte. Psykologiska operationer, påverkanskampanjer - det är tunga saker! Någonting ifall jag varit chef varit mycket angelägen om att inte sprida. Syftet är att nå politiska och militära mål - oj oj, nu gäller det väl att ALLA håller käften!

Den som har svaret på gåtan är Ole Dammegård. Anledningen att förövarna väljer att skylta med det som de själva beslutat ska hända handlar om Karma. Skulle de utföra onda handlingar mot sina medmänniskor så drabbas de av dålig karma, d v s blir skuldbelagda och råkar illa ut efter döden, om jag fattat rätt? I och med att de först talar om deras avsikter hamnar bollen istället på oss, nu är det folket som ansvarar för situationen. Ty det duger inte att luta sig tillbaks i fåtöljen och stillsamt betrakta det som sker, nej här krävs handling! Inte heller räcker det med att skriva om det på sin hemsida. Man är nämligen på g att införa en lag som förbjuder kritik mot den verksamhet som rör coronan. Sådan typ av kritik kommer att betraktas som ”trakasserier” och då blir man censurerad. De som vågar kritisera klassas som ”kommunister” eller ”ryska spioner”. Nej, jag hittar inte på, det är psyopsen Christer Jansons som har sagt det! Typ, de psykologiska förbanden känner sig trakasserade, därför har vi beslutat att stänga ner din hemsida, med tilläget: du är nog en kommunist…


LÖSRYCKTA CITAT KAN BETRAKTAS SOM BEVIS

PÅ FÖRSVARSMAKTENS HEMSIDA

”Psyopsförbandets uppgift är att arbeta och kommunicera i informationsmiljön. Förbandet ska påverka beteenden och attityder hos människor för att nå politiska och militära mål, men även upptäcka vilseledande information och påverkansförsök från andra aktörer och motverka dessa.”


FREDRIK KONNANDER (MSB) UNDER ETT SEMINARIUM

”Vi har ett samspel och social media är extremt viktigt i det här fallet. Påverkanskampanj är ju också något som pågår kontinuerligt inom det här området och det är en normal och integrerad del av staters maktutövning. Det är ju då för att påverka beslutsfattarna på olika nivåer av dem som har möjligheter att fatta beslut men även den allmänna opinionen.”


FOKUS 2012-05-22

Text Claes Lönngård
”Sveriges hemliga propagandasoldater”
”Då behövs `psykologiska stealth-bombflygplan` som kapten David Bergman liknar psyopsförband vid, som kan sprida budskap under motståndarens radar. Som kan påverka hur människor tänker och handlar utan att de någonsin märker det. Detta är, som Bergman säger, inget nytt i krigsföring. Det är bara att man har kallat det för andra saker - Vilseledning, propaganda, psykologisk krigsföring.”


Grå psyops: Det finns delvis en sanning i det man förmedlar, blandat med förvridna fakta.
Svart psyops: Total lögn, någonting som är helt uppdiktat - en teater.


FÅR MAN GENOMFÖRA SVART PSYOPS?

”Det är en samvetsfråga, säger överstelöjtnant Björn Andersson som ansvarig för psykologiska operationer på Högkvarteret. I praktiken avgörs den av psyopsförbandets egna politiska, kulturella och juridiska rådgivare. I särskilt känsliga fall - som vilseledning och påverkan på höga beslutsfattare - hålls operationen hemlig till och med för andra stabsofficerare. Ju mer man granskar det svenska försvarets psykologiska krigsföring, desto fler blir frågorna. Här har vi ett förband som agerar i krigstid såväl som fredstid, som arbetar mot militära målgrupper såväl som civila. Som påverkar politiska processer och bedriver opinionsbildning - men varken är demokratiskt valda eller ens öppna med sin verksamhet. Vad får de ens - rent lagligt göra? Redan för åtta år sedan skrev regeringen att man måste analysera de legala och folkrättsliga aspekterna för att klarlägga förutsättningarna för och konsekvenserna av att Försvarsmakten utvecklar en offensiv förmåga till informationsoperationer. Juridiken var helt enkel oklar. Frågan utreddes av Fredrik Konnander vid Försvarshögskolan i en psyops-studie som pågick i sex års tid. I dag konstaterar han: Det finns inga legala restriktioner för vad psyops får göra enligt svensk lag.”


Vilka är då personerna som utövar psyops på oss stackars medborgare? Det är de som talar om för den stora massan vad det är som gäller. De uttalar sig om läget, kommer med påståenden, informerar, ger direktiv, d v s ledande frontfigurer i vårt samhälle såsom politiker, journalister, reportrar och experter. Därtill: Internetsidor, radio- tv- & press (tv & radioprogram, dagstidningar, filmer, reklam, dataspel, tidsskrifter), utbildningsväsendet, författare/litteratur, näringsidkare, folkkära figurer, poliser, militärer osv.

Enligt försvarsmakten är man mån om att motverka påverkansförsök från andra aktörer. En sådan aktör skulle kunna vara en deltagare i ett diskussionsforum eller ägare till ett konto i någon social media, där man kan skriva och diskutera åsikter (social media är som Fredrik sa: extremt viktig). Det förefaller troligt att man har styrkor beredda att rycka ut när någon skriver olämpligheter någonstans. Alltså borde positiva poster som försvarar det jag har skrivit här mötas med antiposter - där målet är att neutralisera. Det som prioriteras är de som har många följare. Ju fler anhängare en radikal figur har desto större är behovet av att neutralisera. Starka aktörer såsom Newsvoice eller Swebbtv måste ses som högriskobjekt och dessa får räkna med att bli kölhalade i de största statsmediekanalerna med jämna mellanrum.


Man skulle kort kunna formulera det som sker som att:
  • Vi lever i en form av mjuk diktatur, men det är viktigt att vi tror att det är en demokrati
  • Mycket kraft åtgår för att upprätthålla denna tro
  • Lurendrejeriet är en ständigt pågående process

BEVIS OM VACCINERNAS EFFEKTIVITET FINNS

©DN 211204 Ett bevis för att vaccinerna inte hjälper kavlades ut av ingen mindre än Dagens Nyheter. I artikeln står det inget om att det är den nya omikronvarianten som bär skulden (omikron var vid detta tillfälle en ny mutation av coronaviruset). Drygt hälften av de nya fallen var ovaccinerad enligt artikeln. Det hade varit rimligt om en viss mindre del berodde på vaccinerade - men hälften… Med andra ord är vaccinerna verkningslösa, för det är den enda logiska slutsatsen man kan dra av detta.


MUTATIONSHYPOTESEN

Nu är jag inte någon bildad person inom epidemisk vetenskap men finns det inte en risk när man fokuserar så intensivt på ett specifikt virus och gång på gång anpassar sina vacciner mot det (vilket är precis det man håller på med). Riskerar man inte då att resultatet kan bli ett supervirus som inga vacciner kan rå på. Om så sker så kommer detta virus snabbt att utplåna oss alla. Hoppas jag har fel på den punkten…


KARTLÄGGNING AV DISSIDENTER

Man kan ju undra om det finns någon annan okänd anledning som coronapandemin är en del av? De psykologiska operationernas egentliga syften kan ibland bestå i att dölja någon annan hemlig operation. En synergieffekt av detta världsomspännande projekt är att man då får exakta siffror på de som vill vaccinera sig, versus de som inte vill vaccinera sig, d v s dissidenterna. Nu vet man vilka de är.


SPRIDNINGSHYPOTESEN

Håller vi oss till det konventionella konspirationstänket (det har ju framkommit att viruset släpptes ut med flit) så skulle man kunna formulera upplägget på detta vis: Spikproteinerna som de vaccinerade producerar i ett stort antal, är inte bara skadligt för dem själva utan även för andra som råkar vistas i deras närhet. Man kan se spikproteinerna som ett slags virus som har förmågan att smitta liksom ett ordinärt virus (det finns rykten som stödjer detta). Det betyder att det inte krävs att alla vaccinerar sig utan det kanske räcker med 50%, sedan sprider sig dessa spikproteiner till den resterande befolkningen, av sig själv - smart!


BUSSHYPOTESEN IGEN

Om nu någon påstått utan omsvep att bussar används som ett verktyg för att uppnå politiska och militära mål, då hade nog denna person hamnat i konspirationsteorifacket bums! Men efter att ha tagit del av Zakleo Se Bumbars video ”Krigsföring mot dig” syntes en sådan hypotes mera trolig. Nu var det ganska länge sedan jag satt på en buss men det är inte så att jag kommer undvika bussar i framtiden - det var mer ämnat som ett exempel. Fundera på vad det stod i artikeln - psyopsförband som sprider budskap under motståndarens radar - påverkar hur människor tänker och handlar utan att de någonsin märker det - finns inga legala restriktioner för vad psyops får göra enligt svensk lag...


Så psyops kan i praktiken göra vad som helst för att nå målet? Dock tror jag att vederhäftigheten i deras handlande beror på situationen - innan pandemin krävdes det väl inga massiva insatser men i dagsläget verkar saker och ting annorlunda. Eftersom folk mer och mer blir medvetna om att något skumt pågår bakom kulisserna så borde det leda till att det krävs större och större insatser/resurser för att hålla skutan på rätt köl, så att säga... Som han sa - det är inte vi som är deras uppdragsgivare, det är någon annan.
EE 

Påverkanskampanjer av CEO of EE
Länkbild: Död rysk soldat ©фотокор
 
    Id:
(1 eller 2 siffror)
EECOM10
  EECOM10 Comment Function 1.0
  Developed by B.Lindqvist
  © 2021 Essential Electronics
     
 
 

    av CEO of EE • 2021-12-10
Newsvoice och MPRT

Vi är få som slåss mot väderkvarnarna i både Sverige och i övriga världen, men vi är inte en obetydlig minoritet eftersom myndigheterna håller koll på oss. Läs gärna MSB nätupplaga ”konspirationsteorier och covid-19: mekanismerna bakom en snabbväxande samhällsutmaning”. Själv hyllar jag Ole Dammegårds exceptionella arbete och Claes Hedbergs läsvänliga ”en oväntad vändning”. Jag var tvungen att åka till Stockholm i slutet av oktober för några år sedan (övernattade i tält i Tantolunden) för att dagen därefter kolla runt i Kungsträdgårdens tunnelbanestation - mycket intressant! Tittar ofta på swebbtvnyheter och har många gånger insupit Lars Berns häpnadsväckande insikter, men har även avnjutit många andra intervjuer. Det har även hänt att jag i smyg läst en och annan newsvoiceartikel.
COMMENT
TOP
För inte så länge sedan såg jag att MPRT (Myndigheten för Press, Radio och Tv) inte ville bidra med något ekonomiskt stöd för nättidningen Newsvoice, som drivs av Torbjörn Sassersson. Jag har själv skrivit en hel del inlägg där och det har alltid varit högt till tak. Det verkar som de flesta konstellationer av människor får komma till tals och friheten att säga vad man tycker är mycket generöst tilltagen.

Jag själv som är vänsterorienterad har ansett att denna nättidning verkade vara detsamma, fast där tog jag fel! Runt 2018 vände plötsligt den politiska inriktningen i blaskan och då blev det dags för högerfolket att ta för sig. Då valde jag att hoppa av eftersom jag inte har samma skrivarglöd som tidigare och risken var ganska stor att det kunde blir svåra sammandrabbningar. Kände mig lite som Frankrike under WW2. Varför slösa bort sin energi på bataljer när oddsen att vinna är så dåliga? Men Börje Peratt är av en annan kaliber och högerfalangerna stötte på problem, ungefär som Englands insats - de gjorde ju hårdnackat motstånd.

Mitt omdöme säger mig att Newsvoice ytterligare har visat prov på enorm flexibilitet. Alla får komma till tals oavsett klass och politisk hemvist. Det är svårt att blanda vänster och högermänniskor samtidigt, för då blir det lätt konflikter om oväsentligheter - bättre är att dela upp grupperna i olika tidsperioder... Vad Torbjörn nu har i kikaren vet jag ingenting om och om tidningen väljer att favorisera en viss politisk inriktning så får det bli så, det är inget jag kommer ha någon åsikt om. Nu verkar det som att det politiska fokuset inte har någon relevans (om det överhuvudtaget varit så). Jag har under åren läst många mycket läsvärda artiklar i Newsvoice, det är ett faktum.

Det MPRT ansåg felaktigt var att Newsvoice propagerat för att gurkmeja kan bota cancer. Inte en rad om bikarbonat, för det vet jag att tidningen påstått kunna bota både det ena och det andra, många gånger. Så, stämmer det - att gurkmeja kan bota cancer? Det är nog ingen absolut sanning men det finns mycket material/artiklar (på andra ställen) om att gurkmeja har positiva effekter för de som har behandlat sin cancer. Det som däremot är sant är att gurkmeja är en viktig komponent för botandet av allsköns åkommor, bättre än bikarbonat törs jag påstå! Märkligt i detta sammanhang är att Swebbtv fått mediestöd men inte Newsvoice! Swebbtv har inte pratat så mycket om gurkmeja men de har en extremt vaccinkritisk hållning, vilket dock inte alls är dåligt, för det man kommit fram till är att - det som sägs i MSM helt enkelt inte stämmer med vad andra kunniga, men icke verksamma i branschen har kommit fram till. Om begreppet ”följa det konventionella systemtänkandet” betyder att man ska förhålla sig vetenskapligt och sakligt till sin omvärld så tycker jag det är ett bra krav. Man kan ju inte bara ösa ut påhittade hypoteser, fara med lögner eller tycka illa om folk för deras politiska hållning etc. Om man nu har en hypotes som är kontroversiell så bör det framgå att det finns en inbyggd svaghet i det jag nu kommer att rapportera, istället för att slå fast en vag hypotes.

Tidningen Illustrerad Vetenskap gjorde ett mindre uppslagsverk som gavs ut 2009 ”Vetenskapens Universum” Volym 8 ”Medicinens Framsteg”. Det som står skrivet i denna rikt illustrerade bok följer strikt ”main stream” och där kan man även läsa om vaccinernas kolossala framsteg. Även framtidens genbaserade vacciner pratas det om. Gurkmeja kan man finna som ett sökindex, sidan 83:Medicinens Framsteg ©Bokus.com

”Nanogurkmeja mot cancer. Det har sedan ett tag varit känt att gurkmeja, som ger curry dess gula färg, i en del fall kan döda cancerceller. Dessvärre är gurkmeja svår att lösa i vatten. Det betyder att det inte kan ta sig från mag-tarmkanalen och ut i blodet. Därför kan gurkmeja intaget genom munnen bara användas mot cancer i tunntarmen. Man kan inte heller bara injicera kryddan direkt i blodet, eftersom den dåliga lösligheten gör att pulvret klumpas ihop. Forskarna försöker nu i stället att göra om gurkmeja till nanopartiklar. Dessa kan lätt lösas i vätska…”

Vidare kan man läsa att försök har gjorts med syntetisk framställd nanogurkmeja, som har samma botarpotential likt den naturliga varianten och att flera försök står på tur innan det kan bli fråga om att använda det som ett cancerbotemedel...

Om detta uppslagsverk är ett ihopkok av tidningsartiklar av tidigare utgivna Illusterad Vetenskap så kanske det går att läsa om gurkmejan i någon av tidningarna istället. Det kanske är lättare än att försöka få tag i uppslagsverket?

Av vad jag kan förstå så är det fördel Newsvoice här. Nanogurkmeja är ett potent cancerbotemedel och Newsvoice borde istället få kredit eftersom detta är en viktig upplysning - för dem som drabbats av cancer. Rätta mig gärna om jag har fel på den punkten…


info om upplöst gurkmejaIstället för att finfördela ett ämne så kan man först lösa upp det i ett lämpligt lösningsmedel. Ett ämne löst i en vätska är så finfördelat som det kan bli - mindre eller lika med Nano så att säga. Vatten är ju inte det rätta lösningsmedlet i det här fallet - så finns det något annat alternativ? Svar ja, alkoholer löser gurkmeja mycket bättre än vatten. Problemet är exempelvis att etanol inte är så nyttigt i större mängder, detsamma gäller de flesta andra alkoholer. Rent propantriol, glycerol eller glycerin är en komponent i fett och kan därför svårligen klassas som en främmande alkohol eller livsmedel. Det används faktiskt som sötningsmedel i öl. Glycerin skadar inte våra tänder liksom socker men det är energirikt i kalorier räknat - och svagt antimikrobiellt/antiviralt därtill. Glycerin är alltså ett bra lösningsmedel för gurkmeja och kan hypotetiskt användas för att öka blodets upptag av denna superkrydda. Enklast är väl att lösa gurkmejan i någon typ av matolja istället, eftersom oljor har likvärdiga lösningsegenskaper såsom glycerin.
EE 

Newsvoice och MPRT av CEO of EE
Länkbild: NewsVoice logotyp och MPRT logotyp
 
    Id:
(1 eller 2 siffror)
EECOM10
  EECOM10 Comment Function 1.0
  Developed by B.Lindqvist
  © 2021 Essential Electronics
     
 
 

Funderingar inför riksdagsvalet
FUNDERINGAR INFÖR
RIKSDAGSVALET
av CEO of EE
Påverkanskampanjer
PÅVERKANSKAMPANJER
av CEO of EE
Newsvoice & MPRT
NEWSVOICE
OCH
MPRT
av CEO of EE

EE © 2012 Essential Electronics - drivs av Björn Lindqvist (CEO of EE)

Skriv för kontakt eller rapportering email - eller för att posta en artikel?
Gör helst artikeln i Words först. Jag kommer då att försöka replikera denna i så hög grad som möjligt.