K O M M E N T A R E R
Din rubrik
2019-08-19 16:11

ditt namn/nickE-post (frivilligt)Hemsida (frivilligt)
Dagens datum (2 siffror)
Om du vill editera: Lägg in en ny kommentar och beskriv ändringen så fixar jag det, samt snyggar upp.
OBS: Följ allmängiltiga forumregler, nyttja sunt förnuft och försök undvik citat-svar-citat-svar...

komfamjenny@gmail.com      2017-11-13 10:30

1382/5000
Hej, alla mina namn är Komfam Jenny, jag är här för att vittna om en stor örtstavelse som heter Dr.MAGGI, som hjälpte mig att bota min HERPES SIMPLEX VIRUS. Jag blev smittad med HERPES SIMPLEX VIRUS 2013, jag gick till många sjukhus för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att min kropp kan vara okej. Så en dag gick jag på internet på nätet för att få veta mer om Herpes Simplex Virus jag kom över en recension av en dam som sa att hon fick hennes Herpes Simplex Virus härdad av En stor örtstavningscaster kallad Dr. MAGGI. Och hon gick också så långt för att släppa en e-postadress och inkluderade Dr. MAGGI-telefonnummer och rådgav vem som helst att kontakta Dr. MAGGI för någon form av hjälp. Så jag gav ett försök genom att kontakta honom via hans email och förklara mitt problem för honom. Han berättade för mig allt jag behöver göra och ger mig också instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som händer efter två veckor blev HERPES SIMPLEX VIRUS som var i min kropp försvunnen. så om du också är hjärtadbruten av några dödliga sjukdomar som HERPES, HIV, bältros, låg spermieantal, HPV, Cancer, Hepatit B, ALS etc är den här stora mannen det bästa jag har sett och applåderar och om du behöver en hjälp för att bota någon form av sjukdom, kan du också maila honom via: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ringa sitt telefonnummer 2347057375409.


KOMFAM JENNY e-post
Ca + Mg etc      2016-07-09 17:52

Min frukost: en portion havregrynsgröt + Semper skummjölk. Detta ger med vitamintablett och mineraler ett tillskott cirkus 400 mg Kalcium. Då har jag täckt upp halva dagskvoten utan pillerbackup. Efter frukost: en kapsel Kalcium 800 eller motsvarande 2 krm självgjord kalciumcitrat. På kvällen: 2 st. krm ytterligare eller en till Kalcium 800.

På morgonen vid frukost: ett halvt glas apelsinjuice spetsad med citronsaft och en halv tsk Mineral Drops däri, samtidigt med stora vitamintabletten, vilken jag krossar försiktigt mellan tänderna samt låta juicen skölja ned resterna - snabbt och smidigt.

Vid varje måltid: en Ledizym och vid lunch även MSM. En skvätt citronsaft från pressade citroner eller citrusfrukter åker ned hipp som happ. På kvällen (ibland): en matsked pumpakärnor för naturligt magnesium, zink och selen.

Smör, vanlig hederlig grädde, ev. mjölk (inga mellanprodukter), torsklever- kokos- och linfröolja är det som gäller.


bjornqvist e-post hemsida